Îți respectăm drepturile și opțiunile exprimate, de aceea te asigurăm că prelucrăm datele tale cu caracter personal și le menținem în siguranță în condițiile detaliate în Termeni si Conditii
Acest site foloseste cookies pentru a asigura cea mai buna experienta la noi pe site Mai multe informatii

Calculatoare second hand

Postat de Andrei 14.03.2016 0 Comentarii

Calculatoare Second Hand     

Multi consumatori de asemenea calculatoare second hand, isi doresc sa gaseasca componente cat mai recent aparute, pentru a putea rula fara probleme aproape orice aplicatie. Da, acestea exista si au un pret mai mult decat bun, astfel doar pentru suma de 900-1.000 de lei poti achizitiona un calculator second hand i5, procesor produs de Intel dar si alte componente mai mult decat bune.

 

Anii trecuti comerciantii de calculatoare cautau sa isi mareasca stocul de pc-uri second hand i5, deoarece aceste comenzi cresc zilnic. Exista foarte multe site-uri ce comercializeaza asemenea calculatoare insa nu toate aceste site-uri sunt unele de incredere. De aceea, va recomandam, sa cereti probarea produsului inainte de a fi livrat acasa, sau daca aveti ocazia sa probati chiar dumneavoastra ar fi ideal.

 

Foarta multa lume cauta sa achizitioneze calculatoare de acest tip, la un pret cu mult sub pretul unui calculator nou iar comerciantii de calculatoare second hand au inteles acest lucru si au decis sa scada semnificativ preturile pentru calculatoarele i3,i5,i7. Vizavi de pret sunt si oameni putini incapatanati care se uita si la alte componente ale calculatorului second hand i5, precum memoria RAM sau placa video. De cele mai multe ori, memoria RAM este de 2 sau 4 GB fiind rare cazurile in care memoria RAM a urcat la 8 GB in timp ce majoritatea calculatoarelor second hand beneficiaza de o placa video integrata. De altfel pe langa componente lumea mai pune accent si pe aspect deoarece sunt foarte multe calculatoare second hand i5 ce nu beneficiaza de un aspect prea stralucit.

 

     Aceste modele de calculatoare pot fi achizitionate de pe mai multe site-uri online cu livrarea in maxim 3 zile si de cele mai multe ori livrarea fiind gratuita iar pe langa acest lucru vanzatorul se asigura ca a probat calculatorul comandat de dumneavoastra, astfel comenzile ajung in siguranta catre destinatie.

 

Lasa un comentariu