Îți respectăm drepturile și opțiunile exprimate, de aceea te asigurăm că prelucrăm datele tale cu caracter personal și le menținem în siguranță în condițiile detaliate în Termeni si Conditii
Acest site foloseste cookies pentru a asigura cea mai buna experienta la noi pe site Mai multe informatii

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Compania PdMedia Shop S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a nu vinde, instraina sau face publice bazele de date ale site-ului www.pdmedia.ro , acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate. 
Datele personale, ale cumparatorilor, retinute de catre site-ul www.pdmedia.ro vor fii folosite strict in scopul de intocmi acte necesare unei tranzactii, transport, studii de marketing (comportamentul Clientului/Cumparatorului) in cadrul companiei PdMedia Shop S.R.L. , trimiterii de informatii legate de oferte, promotii, preturi, site, vouchere cadou si alte informatii utile strict din cadrul
PdMedia Shop S.R.L. 
Daca doriti sa renuntati la informatiile oferite de catre noi prin intermediul mail-urilor, va puteti abona/dezabona prin introducerea email-ului in partea de jos a site-ului in casuta cu NEWSLETTER, veti primi confirmarea imediata direct pe site.
Compania
PdMedia Shop S.R.L. nu se face vinovata pentru primirea mail-urilor de tip informativ, reclama sau alte informatii legate de siteul www.pdmedia.ro .