Îți respectăm drepturile și opțiunile exprimate, de aceea te asigurăm că prelucrăm datele tale cu caracter personal și le menținem în siguranță în condițiile detaliate în Termeni si Conditii
Acest site foloseste cookies pentru a asigura cea mai buna experienta la noi pe site Mai multe informatii

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

PdMedia Shop S.R.L este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul …………..

 

Conform Legislatiei in vigoare, Leagea nr 677/2001 cu referire la protectia persoanelor in raport cu prelucrarea datelor personale, PdMedia Shop S.R.L se obliga sa respecte in stricte conditii de siguranta, a datelor personale furnizate de utilizatori.

 

Care este scopul colectarii de date Personale?

1.     Scopul principal este de informare a clientilor PdMedia Shop S.R.L cu privire la starea contului creat, pentru facturarea si livrarea produselor comandate si solutionarea oricaror problem ce tin de retur sau garantie.

2.     Informarea clientilor prin email Marketing, de oferte sau anunturi, privind noutatile si anunturile care apar, prin email sau mesaje text pe telefon – Sms.

3.     Cercetarea pietei, cum ar fi monitorizarea comportamentului utilizatorilor pentru a oferi o mai buna experienta de navigare si monitorizarea vanzarilor ce se efectueaza.

La inregistrarea pe site, utilizatorul este rugat sa completeze un formular pentru Cont si pentru comanda, astfel el acceptand ca datele lui personale, sa fie incluse intr-o baza de date, atent supravegheata de PdMedia Shop S.R.L, baza care este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, cu numarul ………………., prin care accepta fara nici o rezerva ca aceste date vor fi utilizate in scopurile mentionate anterior.

 

Astfel, din acest Document, utilizatorul a luat la cunostinta, ca date cu caracter personal, folosite in scopurile mentionate anterior, sunt stocate intr-un mod sigur si conform legii s-a respectat dreptul la informare, la accesul de date, de interventie si opozitie si dreptul in care nimeni nu este supus deciziei individuale. De asemenea este garantat si dreptul la sesizarea justitiei in caz ca sunt incalcate reglementarile din Legea 677/2001 cu referire la protectia persoanelor referitor la utilizarea si prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestora.

 

Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa contina data, intentia si semnatura cu adresa de expeditie: Str. Matei Spiridon, nr. 19, Sector 3, București, România cu destinatarul: PdMedia Shop SRL, in care puteti solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastra personale sunt procesate. De asemeanea in cadrul aceleasi cereri se poate solicita si interventia asupra datelor dupa cum urmeaza:

1.     Remedierea, corectare, blocarea, stergerea sau reactualizarea datelor personale care nu este in conformitate cu Legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat si circulatia libera a acestor date, mai ales in cazul in care datele sunt eronate sau incomplete.

2.     Solicitarea de transpunere in date anonime a detaliilor personale care nu respecta legea 677/2001, cu referire la protectia persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat si circulatia libera a acestor date.

3.     Notificarea tertilor a caror date au fost dezvaluite , daca acest process nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.

PdMedia Shop S.R.L. poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entitati, care sunt in relatie de parteneriat dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi: firme de expeditie sau curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plata, Asiguratori sau companii care dezvolta interfate si programe software personalizate pentru PdMedia Shop S.R.L .

 

Imformatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere catre Politie, Instante Judecatoresti si Parchetul general dar si unor institutii si organe abilitate conform legii, in urma unei cereri depuse de acestea.