Îți respectăm drepturile și opțiunile exprimate, de aceea te asigurăm că prelucrăm datele tale cu caracter personal și le menținem în siguranță în condițiile detaliate în Termeni si Conditii
Acest site foloseste cookies pentru a asigura cea mai buna experienta la noi pe site Mai multe informatii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Suma minima pentru produsele expediate prin curier este 50 lei + transport !


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

 

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea Datelor Personale, Accesul la Informatie si Confidentialitate

 

Compania PdMedia Shop S.R.L. permite utilizarea site-ului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionat conform legilor in vigoare.

Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a site-ului si sunt folosite strict pentru a intocmi actele necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul companiei PdMedia Shop S.R.L.

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate.

Datele dumneavoastra personale pot fi folosite de catre compania PdMedia Shop S.R.L. pentru a va trimite material comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor material printr-un singur click.

Pentru a va abona la Newsletter aveti in partea de jos a site-ului o casuta unde introduceti email-ul dumneavoastra si apasati pe butonul trimite iar pentru dezabonare introduceti acelasi email si apasati pe butonul trimite, veti fi instiintatii instant pe site de aplicare si dezabonare. 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

 

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului.

 

Publicitate si legaturi cu alte situri

 

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

 

Copyright- Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului www.pdmedia.ro (imagini,texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea PdMedia Shop S.R.L. si a furnizorilor sai.

Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industrial.  

Pentru raportarea unor problem legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa folositi adresa: contact@pdmedia.ro .

 

 

Produsele si Ofertele Speciale

 

Proprietarii magazinului isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului virtual. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, a nici unui produs existent in magazin

 

Limitare de responsabilitate

 

Produsele sau serviciile existente in magazin pot fi marci inregistrate ale unor companii. Drepturile de autor apartin detinatorilor legali.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de PdMedia Shop S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact @ pdmedia.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

Dispute si Conflicte

 Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

 

Termeni pentru acordarea Garantiei

 

Timp de 15 zile de la achzitionare produsul aveti posibilitatea sa il returnati si indiferent de motivul dumnevoastra vi se vor restituii banii.

Firma noastra acordă garanţie pentru toate produsele comercializate conform Legii Nr. 449/2003, Legii Nr. 296/2004 si OG 21/1992. Garanţia comercială se acordă tuturor produselor comercializate de firma noastră cu excepţia materialelor consumabile.

Pentru echipamentele second hand termenul de garanţie este de 6 sau 12 de luni.

Garanţia se asigură la sediul de service al firmei din Bucureşti, Bd Dinicu Golescu nr 39 Sc 3.

La solicitarea acordării garanţiei pentru un produs este necesar să îl prezentaţi în ambalaj şi cu toate accesorile cu care a fost livrat, însoţit de certificatul de garanţie al produsului, o copie după factura de achiziţie şi o menţionare scrisă a defectului constatat.

Termenul de garanţie decurge de la data înscrisă pe factura de vânzare.

Laptop-urile second hand au perioada de garanţie de 6 sau 12 luni, iar bateriile second hand de laptop au termenul de garanţie de 6 luni.

Durata medie de utilizare a calculatoarelor este de 24 luni. Pe perioada duratei medii de utilizare firma noastră asigură piese de schimb şi service post garanţie contra cost.

Societatea noastră nu-şi asumă răspunderea privind pierderea informaţiilor soft ce ar putea surveni ca urmare a unor defecţiuni, ci doar obligaţia de a remedia aceste defecţiuni, motiv pentru care insistăm asupra necesităţii de a face back-up pentru orice programe sau date importante.

Societatea noastră nu raspunde de eventualele probleme de compatibilitate cu subansamble şi echipamente achiziţionate de la alte firme.

Firma noastră comercializează produse care respectă conformitatea tuturor condiţiilor comerciale, prezentând parametri de calitate şi performanţe normale la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi caracteristicile acestuia.

Atenţie! Sistemele se livrează cu cabluri de alimentare (în limita stocului !). Monitoarele se livrează cu, cablu VGA şi cablu alimentare. (in limita stocului) Laptopurile se livreaza cu alimentator (in limita stocului ).

Produsul va fi scos din garanţie dacă:

- sigiliul a fost îndepărtat;

- nu a fost utilizat corespunzător, conform instrucţiunilor oferite de producator pe siteul acestuia ;

- nu are actele sau accesoriile aferente.

Intervenţiile neautorizate sau folosirea incorectă a produsului duc automat la scoaterea lui din garanţie.

Defecţiunile survenite în urma descărcărilor electrice, şocurilor electrice, şocurilor mecanice şi termice, expunerea la umezeală sau contactul cu lichide, utilizarea necorespunzatoare a încărcătorului (alimentatorului) nu fac obiectul garanţiei. Deasemenea elementele consumabile nu fac obiectul garanţiei.

Deteriorarea sigiliilor sau înlăturarea lor de pe produs duce automat la scoaterea acestuia din garanţie.

 

Procedura de înlocuire

 

Produsele care nu sunt declarate defecte de către Departamentul Service vor fi returnate clientului.

Produsele declarate defecte vor fi reparate sau schimbate cu un produs identic sau similar din punct de vedere al performanţei şi preţului. Produsul, cu care a fost înlocuit produsul defect, beneficiază de garanţia rămasă a produsului original


 

ATENTIE !!!! Dacă produsul primit în garanţie nu prezintă nici un defect , sau nu se încadrează în parametrii termenelor de garanţie acesta va fi trimis înapoi pe cheltuiala clientului.

Garantarea calitaţii şi conformitaţii serviciilor oferite de firma noastră, acordarea garanţiilor şi returnarea produselor se realizează în conformitate cu legislaţia specifică în domeniu, respectiv:

Comerţ electronic şi Contracte la distanţă, aşa cum se precizează pe site-ul oficial al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor în Romania www.anpcnet.ro în conformitate cu legea 449/2003,296/2004 şi O.G. 21/92.